Artikler og presse

Vil I have flere af jeres gode historier ud at leve og påvirke debatten? Men mangler I samtidig tid og hænder til at stå for pressearbejde, nyhedsbreve og sociale medier?

Jeg tilbyder at være jeres eksterne partner i at skrive de gode historier og synliggøre jeres arbejde på forskellige platforme og til forskellige målgrupper. Det gør jeg ved at:

  • Få jeres historier i medierne via pressemeddelelser og pitches
  • Skrive artikler til nyhedsbreve og hjemmeside
  • Skrive debatindlæg og læserbreve
  • Skubbe de gode historier ud på sociale medier

Hjælp til artikler og PR

I en travl hverdag kan det være svært at få de gode historier ud – det kræver tid, vedholdenhed og systematik. Her kan jeg som ekstern partner hjælpe med at sikre et godt flow i at skubbe jeres historier ud over kanten.

Sammen laver vi en kort strategi for jeres eksterne formidling – og får styr på målgrupper, budskaber og kanaler. Derefter udsender vi jævnligt pressehistorier og/eller sender artikler ud via nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier.

Undervejs står jeg for alle dele af processen – indsamler viden, laver interviews, skriver artiklen, sikrer godkendelse, sender historien ud og følger op hos medierne.

Derfor skal I vælge mig

Jeg har en baggrund i statskundskab og journalistik og har arbejdet med presse og formidling i forskellige ministerier og kommuner siden 2008.

Siden 2021 har jeg været fast partner på at lave PR for Velliv Foreningen, og jeg udsender i gennemsnit tre pressemeddelelser om måneden til lokale medier og fagmedier. Det sidste år er det lykkedes at få lokale medier og fagmedier til at bringe historien i over 90% af tilfældene. Jeg har desuden tilrettelagt og gennemført en succesfuld landsdækkende kampagne for Danmarks Mentale Sundhedsdag i 2023.

Eksempler på mit arbejde

For Velliv Foreningen har jeg fået en artikel om et fondsstøttet projekt om mental sundhed i bladet Tandplejeren.

For Novo Nordisk Fonden har jeg skrevet en artikel til deres hjemmeside om et idrætsprojekt for børn med særlige behov.

For KFUM’s Sociale Arbejde har jeg skrevet en artikel og taget fotos til magasinet Hjerterum om deres projekt Go Gaming.

“Mettelise hjælper os i arbejdet med at udbrede kendskabet til Velliv Foreningens almennyttige uddelinger i lokale, regionale og branchespecifikke medier. Hun er effektiv og selvkørende, og tænker i høj grad med i arbejdet med at finde og række ud til relevante kanaler.”
– Christina Gro Storm-Andersen, kommunikationskonsulent i Velliv Foreningen

Har I brug for hjælp fra en freelance journalist?

Så lad os tage en uforpligtende snak om et samarbejde. Kontakt mig her.